ParnasSys contact
Geplaatst door Kennisnet op 18 juli 2017 14:16:41

Heeft u vragen over de aanschaf van ParnasSys of een uitbreiding?
Telefoonnummer algemeen: 0570-662664
U kunt een uitbreiding online bestellen via https://www.parnassys.nl/producten/parnassys

Heeft u vragen over scholing?
Telefoonnummer: 0570-572290 optie 3
U kunt uw vraag ook via e-mail stellen: Scholing ParnasSys.

Inhoudelijke ParnasSys vragen:
Telefoonnummer Servicedesk: 0570-572290 optie 1
U kunt uw vraag ook via e-mail stellen: Servicedesk ParnasSys.

Wachtwoord kwijt?
Bent u uw wachtwoord van ParnasSys kwijt? De accountbeheerder of applicatiebeheerder van uw school kan u een bericht sturen waarmee u zelf een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Onregelmatigheid of kwetsbaarheid gevonden?
In de Responsible Disclosure van ParnasSys is te lezen hoe u deze zaken kunt melden en hoe wij hiermee omgaan.

Heeft u andere vragen?
Wilt u contact met de relatiebeheerders van ParnasSys? Vul het formulier op https://parnassys.nl/organisatie.php in.