Wat is een digicode en waar kan ik deze activeren?
Geplaatst door Kennisnet op 02 augustus 2016 15:57:57

Een digicode is een unieke code die een gebruiker kan koppelen aan zijn schoolaccount of Entree-account. Een digicode geeft toegang tot een bepaalde afgeschermde dienst zoals Teleblik. Zodra de gebruiker een digicode heeft geactiveerd wordt deze gekoppeld aan zijn account en heeft de gebruiker toegang tot de afgeschermde dienst. Het invoeren van de digicode hoeft de gebruiker maar één keer te doen. De digicode wordt uitgegeven door de betreffende dienstaanbieder die zijn dienst afgeschermd heeft.

Waar is een digicode voor nodig?

Een digicode geeft toegang tot bepaalde diensten van aangesloten dienstaanbieders zoals Teleblik. Zonder deze digicode heeft de gebruiker geen toegang tot de betreffende dienst.

Waar kan ik een digicode activeren?

De digicode kun je activeren door met je schoolaccount of Entree-account in te loggen op http://digicode.kennisnet.nl. De digicode wordt gekoppeld aan het account waarmee de gebruiker inlogt. Als je nog geen Entree-account hebt kun je deze aanmaken via http://account.kennisnet.nl.

Hoe kom ik aan een digicode?

Digicodes worden verstrekt door de betreffende aanbieder van de dienst of website.

Heb ik een digicode nodig voor het activeren van mijn Entree-account?

Nee, je hebt geen digicode nodig voor het activeren van je Entree-account.