Wat is een schoolaccount?
Geplaatst door Kennisnet op 02 augustus 2016 14:20:50

Een schoolaccount is het account dat je momenteel al hebt om in te loggen op de elektronische leeromgeving of directory server van je school. Voorbeelden zijn N@tschool, Teletop, itslearning of Windows. Als je school op Entree Federatie is aangesloten kun je met je eigen schoolaccount inloggen bij de aangesloten aanbieders. Dat betekent dat je gemakkelijk toegang krijgt tot diensten van educatieve aanbieders zoals Teleblik, Wikiwijs, Malmberg, ThiemeMeulenhoff en NoordHoff. Je hoeft niet telkens opnieuw in te loggen.