Hoe raadpleeg ik examenresultaten van voorgaande jaren? (Analyse Examenresultaten)
Geplaatst door Kennisnet op 10 februari 2016 14:45:09

Dit kan via het AnalyseVenster Examenresultaten. Wanneer u het rapport in Tableau Reader opent, selecteert u een tabblad en kunt u vervolgens rechts een schooljaar selecteren. Als u de grafiek als plaatje wilt exporteren, kunt u de grafiek selecteren en boven in het menu op Worksheet klikken. Klik vervolgens op de optie "Copy" en dan "Image". Klik vervolgens op "Copy" en download de afbeelding.