Welke persoonlijke gegevens worden doorgegeven?
Geplaatst door Kennisnet op 02 augustus 2016 11:27:12

Wanneer een onderwijsinstelling is aangesloten op Entree Federatie, worden bij inloggen bepaalde gegevens (attributen) van gebruikers van de aangesloten onderwijsinstelling door Entree Federatie ‘doorgegeven’ aan aangesloten aanbieders.

De volgende gegevens (attributen) worden standaard doorgegeven:
1. Uniek nummer (uid, een persistente identifier)
2. Naam onderwijsinstelling
3. BRIN (basisregistratie instellingsnummer)
4. Voornaam
5. Rol (student, werknemer of staf)

Wat voor beveiligingsmaatregelen neemt Kennisnet?

Hoe Kennisnet omgaat met persoonsgegevens, cookies en beveiliging kun je lezen op https://www.kennisnet.nl/privacystatement/