Instellen van nieuw wachtwoord / wachtwoord vergeten Entree-account
Geplaatst door Kennisnet op 21 oktober 2016 10:04:24

Sinds 20 oktober 2016 is het inloggen met een Entree-Account veranderd.

Stap 1

• Ga naar http://wachtwoord.kennisnet.nl
  • Vul je e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Om te controleren of je geen robot bent vragen we je om een aantal afbeeldingen te selecteren. Het type afbeeldingen wat je moet selecteren kan wisselen per keer.

Om aan te tonen dat je geen robot bent word je gevraagd afbeeldingen te selecteren; in dit geval afbeeldingen met eieren.

• Selecteer de afbeeldingen waarin je het gevraagde onderwerp ziet
  • Klik of ‘Verifiëren’

• Indien je de juiste afbeeldingen hebt geselecteerd, krijg je na de verificatie te zien ‘ik ben geen robot’.
  • Klik op ‘Aanvraag versturen’ om door te gaan naar stap 2 van het instellen van een nieuw wachtwoord

Stap 2

• Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met een activatielink op het opgegeven e-mailadres. Klik op deze link binnen 24 uur na ontvangst.

• Het klikken op de activatie e-mail brengt je naar een scherm waar je een nieuw wachtwoord kunt invullen.

Stap 3

• Maak een wachtwoord van minimaal acht tekens, met minimaal één hoofdletter, 1 kleine letter en 1 leesteken.
  • Bevestig het wachtwoord en klik op ‘Wachtwoord opslaan’.

Stap 4

• Log nu in met je nieuwe aangemaakte wachtwoord door te klikken op de knop ‘Inloggen met je Entree-account’