Aanmaken van je Entree-account
Geplaatst door Kennisnet op 21 October 2016 10:04:06

Sinds 20 oktober 2016 is het inloggen met een Entree-Account veranderd.

Stap 1

Vul je voornaam, tussenvoegsel, achternaam en e-mailadres in.

Klik na het invullen van je persoonsgegevens op ‘Volgende stap’

Stap 2

• Kies een gebruikersnaam van minimaal vijf tekens.
  • Kies een wachtwoord van minimaal acht tekens, met minimaal één hoofdletter, 1 kleine letter en 1 leesteken.
  • Bevestig het wachtwoord en klik op ‘Volgende stap’.

Stap 3

• Controleer de getoonde gegevens. Je kunt jouw gegevens direct wijzigingen; klik hiervoor op ‘Wijzigen’.
  • Lees eerst de gebruiksvoorwaarden en ga dan akkoord.
  • Als de gegevens juist zijn, klik je op ‘Account aanmaken’.

Stap 4

• Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met een activatielink op het opgegeven e-mailadres. Klik op deze link binnen 24 uur na ontvangst.

Stap 5

• Nadat je op de link in de e-mail hebt geklikt is het aanmaken van je Entree-account afgerond.

Stap 6

• Log nu in met je nieuw aangemaakte account.