Inloggen met je Entree-account
Geplaatst door Kennisnet op 21 oktober 2016 10:03:49

Sinds 20 oktober 2016 is het inloggen met een Entree-Account veranderd.

Om in te loggen met je Entree-account klik je op ‘log in met je Entree-account’. Vervolgens verschijnt er rechts een nieuw scherm waar je op de groene knop ‘verder’ klikt om in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

• Log in met je Entree-account: voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’.
  • Wachtwoord vergeten? Vraag dit op via e-mail door te klikken op ‘Wachtwoord vergeten?’.
  • Heb je nog geen Entree-account, dan maak je dat eenmalig aan. Klik op “Entree-account aanmaken’.

• Vul de gevraagde gegevens in en klik op ‘Inloggen’.