Beheren van je Entree-account
Geplaatst door Kennisnet op 21 oktober 2016 10:03:33

Sinds 20 oktober 2016 is het inloggen met een Entree-Account veranderd.

Via de website https://entree-account.kennisnet.nl kun je inloggen op ‘Mijn Entree Account’. Hier kun je persoonsgegevens aanpassen en je wachtwoord wijzigen. Daarnaast is kun je hier je Entree-account opzeggen.

• Klik in het menu op ‘persoonsgegevens’ om deze in te zien en te wijzigen.
  • Door te klikken op de knop ‘wijzigen’ worden de velden met gegevens wit, en kun je de gegevens wijzigen.
  • Na de wijziging van de gegevens klik je op ‘opslaan’ om je wijziging op te slaan. Klik op ‘annuleren’ om de wijziging niet door te voeren.

• Klik in het menu op ‘wijzigen wachtwoord’ om je wachtwoord aan te passen.
  • Vul je huidige wachtwoord in.
  • Maak een nieuw wachtwoord van minimaal acht tekens, met minimaal één hoofdletter, 1 kleine letter en 1 leesteken.
  • Bevestig het wachtwoord en klik op ‘wijzigen wachtwoord’. Klik op ‘annuleren’ om de wijziging niet door te voeren.

• Klik in het menu op ’opzeggen account’ om je Entree-account op te zeggen
  • Vul je gebruikersnaam in.
  • Vul je wachtwoord in
  • Klik op de knop ‘mijn Entree-account opzeggen’ om je account op te zeggen. Hierdoor heb je geen toegang meer tot de afgeschermde diensten via Entree Account.
  • Klik in het menu op ‘uitloggen’ om uit te loggen van mijn Entree-Account