De eerste keer dat je aanmeldt op Wikiwijs met je school- of entree-acount staat rechtsboven 'onbekend'. Je wordt nu gevraagd een profiel aan te maken.

Let op: je kunt pas een profiel aanmaken en opslaan als je Entree account is geactiveerd!

1. Ga naar www.wikiwijs.nl

2. Meld je aan met je Entree-account door rechtsboven op 'Mijn account' te klikken en daarna te kiezen voor 'inloggen'.

3. Ben je ingelogd, maar heb je nog geen profiel, dan verschijnt rechtsboven de tekst 'onbekend'.

4. Klik op het pijltje en kies voor 'profiel'.

5. Voer de verplichte gegevens (velden met een *) in en geef aan of je het profiel wilt delen (zichtbaar maken voor anderen). De uitleg over de verschillende invoervelden vind je op het scherm.

6. Klik op 'Wijzigingen opslaan'. Je krijgt een melding dat het account nog niet is geactiveerd.

7. Ga naar je mail en activeer het Wikiwijs-profiel door te klikken op de link die is toegestuurd.

8. Na klikken op de activatielink opent je profielscherm. Je ziet nu dat je profiel is geactiveerd.

9. Je kunt een foto toevoegen. Als je het vinkje 'publiek profiel' aanzet kunnen anderen je profielgegevens en je verdiende badges zien. Ook kunnen andere gebruikers van Wikiwijs je dan mail sturen.

10. Rechtsboven zie je nu dat je herkend wordt als ingelogde gebruiker van Wikiwijs.

There is no content with the specified labels