Aanmelden gebeurt via je schoolaccount (dit is je account waarmee je ook op de ELO aanmeldt). Heb je geen schoolaccount, dan kun je ook aanmelden met een persoonlijk Entree-account.

1. Ga naar www.wikiwijs.nl

2. Meld je aan met je schoolaccount of Entree-account door rechtsboven op 'Mijn account' te klikken en daarna te kiezen voor 'inloggen'.

3. Heb je geen schoolaccount en ook geen Entree account, kies dan voor "Entree-account aanmaken" en volg de aanwijzingen.

4. Ben je ingelogd, maar heb je nog geen profiel, dan verschijnt rechtsboven de tekst 'onbekend'. Volg dan de stappen om je profiel aan te maken.