ARP is een afkorting voor attribute release policy. Dit is een schriftelijk verzoek van een onderwijsinstelling aan Stichting Kennisnet ten behoeve van de dienst Entree Federatie om meer informatie van een gebruiker door te geven aan een aanbieder.

Op de BDL ARP zijn een aantal organisaties vermeld die soms beter bekend zijn onder een andere handelsnaam. Ter verduidelijking staan deze hieronder vermeld.

Hieronder kunt u de ARP downloaden en vervolgens getekend opsturen naar support@kennisnet.nl.

Organisatie

Handelend onder de naam

Iddink Groep B.V.

Iddink VO

IT Workz B.V.

D-ECK

OsingadeJong B.V.

OsingadeJong educatieve dienstverlening

OsingadeJong educatieve diensten

Peppels B.V.

Peppels.net

Uitgeverij Deviant B.V.

Studiemeter

Studiereader

Uitgeverij Edu’Actief B.V.

24boost

EduBieb

VanDijk B.V.

VanDijk