Beschrijf wie je bent, welke kwaliteitseisen je aan leermateriaal oplegt en welke procedure je volgt om een keurmerk toe te kennen. Zo krijgen potentiële gebruikers van het materiaal inzicht in de kwaliteitsopvatting en daarmee vertrouwen in het door jou aanbevolen materiaal. Deze gegevens zijn terug te vinden op jouw website.

Wikiwijs roept organisaties op zich aan te melden. Het platform biedt je de mogelijkheid je organisatie te profileren, je belangen te behartigen en je kwaliteitsopvatting zichtbaar te maken. Verbind je aan Wikiwijs. Neem hiervoor contact op via info@wikiwijsleemiddelenplein.nl.