Dat mag alleen als je jouw werk hebt gepubliceerd onder de CC BY of CC BY-SA licentie. De betreffende partij dient wel je naam te vermelden en de naam van alle anderen die aan het materiaal hebben meegewerkt (dat heet de Naamsvermelding eis) en (ingeval van de licentie CC BY-SA) ook het materiaal publiceert onder de CC BY-SA licentie. De mogelijkheid blijft dat commerciële partijen de oorspronkelijke auteur(s) benaderen voor het uitwerken van een commerciële uitgave. Daarbij is een commerciële overeenkomst tussen auteur(s) en uitgever niet uitgesloten.