Wikiwijs biedt als print optie het downloaden van een PDF aan. Deze kan vervolgens door de gebruiker geprint worden. Deze PDF versie zet de online versie van het arrangement om tot een net vormgegeven document.

Het document heeft:

• een kaft

• een inhoudsopgave

• paginanummers

Antwoorden van toets- en oefenvragen staan achterin het document, net zoals men gewend is met lesmateriaal uit boeken.

Interactieve elementen zoals vragen, toetsen, video en audio, worden met zogenaamde QR-codes getoond, zodat de leerling deze simpel via een mobile device kan afspelen.

De PDF-(en dus print)versie van een arrangement is op de volgende manier te vinden:

• Druk in het arrangement op de knop “Downloaden / aanpassen”

• Selecteer daar: PDF