You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

Version 1 Next »

Algemeen

• Inloggen bij de Dienst Verwerkersovereenkomsten verloopt via eHerkenning. Klik hier voor meer informatie.

• Voor de meeste schoolbesturen/leveranciers in het buitenland zal dit niet mogelijk zijn. Omdat het inloggen bij de Dienst Verwerkersovereenkomsten via eHerkenning verloopt, moet het schoolbestuur/leverancier een KVK registratie hebben (in Nederland). De meeste buitenlandse schoolbesturen/leverancier zullen dit niet hebben waardoor ze geen eHerkenning aan kunnen vragen en dus niet kunnen inloggen bij de Dienst Verwerkersovereenkomsten. Wanneer een buitenlands schoolbestuur/leverancier wel een Nederlandse KVK registratie heeft en eHerkenning kan aanvragen, kunnen ze wel gebruik maken van de Dienst Verwerkersovereenkomsten. Daarnaast geldt voor een schoolbestuur dat ze ook in RIO bekend moeten zijn.

• Nee, het gebruik van de Dienst Verwerkersovereenkomsten is kosteloos en wordt bekostigd door het ministerie van OCW.