You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 144 Next »

Kennisnet Storingschecker

ER ZIJN OP DIT MOMENT GEEN STORINGEN ACTIEF

5/3/2024 - 13:50 Op dit moment ervaren gebruikers wat problemen tijdens het inloggen via Entree Federatie. Het kan zijn dat er een generieke foutmelding te zien is.

5/3/2024 - 15:31 Beheermodules en Mijn Entree Federatie zullen momenteel uitgeschakeld worden om een rollback uit te voeren naar een back up van de laatst functionerende versie.

5/3/2024 - 15:56 Het issue is inmiddels gereproduceerd en met een quick fix opgelost. Er zal nu verder onderzoek gedaan worden naar de oorzaak en structurele oplossing.

Wij zijn hiervan op de hoogte en onderzoeken het probleem.

Excuus voor het ongemak!

De huidige status van de Kennisnet diensten: Gezondheidsmonitor Kennisnetdiensten

Serviceberichten Kennisnet

Via serviceberichten ontvang je belangrijke informatie over wijzigingen, werkzaamheden of verstoringen in de diensten van Kennisnet. Je ontvangt deze berichten op incidentele basis.

Meld je dan aan voor de Serviceberichten Kennisnet